Бисквитки

петък, 3 март 2017 г.

Републикански турнир по стрелба

Отбора по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Освобождени“, който се проведе от 28.02.2017г. до 02.03.2017г. в гр. Бургас,  по повод националния празник на страната 3- ти март.
Турнирa е традиционен и се организира от Спорта Асоциация на МВР, ОДМВР-Бургас и със съдействието на Община – Бургас. В  турнира взеха участие 19 отбора и общо 98  състезатели.
На мъжкия отбор на СК „Спартак – Враца“ в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов не им достигнаха секунди при изпълнението на упражненията, за класиране в призовата тройка и останаха на четвърто място.  Победители при мъжете станаха стрелците от ОДМВР-Габрово.
В комплексното отборно класиране плакета за първо място спечелиха стрелците от ОДМВР-Плевен, а врачани се наредиха на шесто място.
В индивидуалната надпревара при жените Катя Василева спечели второ място, като за четвърта поредна година се нарежда на почетната стълбичка в този турнир.
При мъжете Йвайло Флоров след добра стрелба зае петото място в оспорваната индивидуална надпревара.
Наградите на победителите бяха връчени от директора на ОДМВР – Бургас комисар Калоян Калоянов.
Следващото участие на нашите стрелци е турнира „Величко Величков“ в гр. Плевен, който ще се проведе в началото на месец април.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар