Бисквитки

петък, 3 март 2017 г.

ГЕРБ – Враца отбеляза 3-ти март със шествие и награди



ПП ГЕРБ – Враца се включи в тържественото отбелязване на Националния празник - 3 март. Областният координатор и водач на листата в 6-ти МИР – Враца Петя Аврамова,  кандидати за народни представители, общински съветници, членове и симпатизанти на партията преминаха с национални трибагреници през централната част на града. Участниците в него се включиха и в отбелязването на 139 –та годишнина от Освобождението България на централния площад. Венци в знак на признателност пред паметника на Христо Ботев бяха поднесени от името на кандидата за народен представител инж. Петя Аврамова, евродепутата Владимир Уручев и ПП ГЕРБ - Враца.
В деня на Освобождението на България, на официална церемония, ПП ГЕРБ – Враца връчи и наградите на отличените в проведения конкурс за мултимедиен продукт, посветен на живота и делото на Васил Левски „Свята и чиста република“.
„3 март е паметна дата, в която България извоюва своята дълго чакана свобода. Този триумф на историческата справедливост е само първа стъпка в дългия път на политическо и обществено изграждане на новата българската държава. Днес живеем във времето на модерните технологии.  Затова, като организатори на  конкурса решихме да провокираме творческото мислене на младите хора и се радвам, че те успяха да погледнат на светлите образи от нашата история по нов, близък до тяхното светоусещане начин”, каза кандидатът за народен представител под номер 1 в листата на ПП ГЕРБ – Враца Петя Аврамова.
В конкурса се включиха много младежи и техните преподаватели. Над 20 авторски разработки на теми „Времето е в нас и ние сме във времето“, „Ако спечеля, печеля за цял народ“, „Дела трябват, а не думи“ бяха представени на 19 февруари. Жури с председател Георги Ганецовски определи победителите. Първите места в трите категории, завоюваха съответно учениците от 12 а клас на СУ „Васил Кънчов“ с преподавател Зорница Войнова и класен ръководител Искра Исаева, Пламена Цветанова и Нина Кирилова. На второ място бяха класирани Никол Колева, Никол Тончева и Мария Петрова, Александър Костов  и Исинора Тошевска, а на трето Диана Вишанова, Велислав Ценов и Ема Вълова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар