Бисквитки

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Продължават да се приемат предложения за програмата на „Ботеви дни 2017“



До 14 март ще продължават да се приемат предложения в програмата на „Ботеви дни 2017“. Това стана ясно на проведеното второ заседание на Ботевския организационен комитет, което бе председателствано от кмета на Община Враца Калин Каменов.
На заседанието бяха представени постъпилите предложения до 10 февруари. Те са на Дружеството на писателите за литературно четене на български писатели, посветено на Христо Ботев и представяне на литературно - художествения алманах „Околчица“ и полагане на венец пред паметната плоча на Иванка Ботева. И тази година има предложение за издаване на литературно - художествения алманах „Околчица“. Идея за представяне на стихове и песни по Ботевата алея е постъпило от Катерина Стефанова. Баскетболен клуб „Ботев 2012“ предлага в програмата на „Ботеви дни 2017“ да бъде включен VI-ти турнир по баскетбол за купата на Враца. Прожекции на филми на режисьора Людмил Кирков е предложил общинският съветник Божидар Джунов.
По време на второто заседание бяха направени предложения още от почетния консул на Р България в Конго Теодора Игнатова, Красимир Богданов, Валери Стаменов, Илиана Минковска. Третото заседание на Ботевския организационен комитет ще се проведе на 14 март, от 14:00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар