Бисквитки

събота, 3 декември 2016 г.

Областният комитет на ВМРО-Враца проведе годишно отчетно събрания

 На срещата присъстваха и представителите на общинските комитети. ВМРО във Врачанско стои изключително добре в организационно отношение, като в момента в областта има 55 структури. Отбелязването на паметни дати и личности от българската история, културно-просветната и благотворителната дейност са неразделна част от календара на войводите. Особено място заемат връзките с българите в чужбина, като през тази година се проведоха двустранни срещи със сънародниците ни от Македония, Албания и Западните полрайнини.
Анализ за отминалите президентски избори направи народният представител Красимир Богданов. Коалицията "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" беше окачествена като изключително успешна. Кандидатпрезидентската двойка Каракачанов и Нотев постигна едни от най-високите резултати в област Враца - 17.55%. В три от общините - Враца, Мездра и Хайредин патриотите са втори, като изпреварват кандидатите на ГЕРБ.

Всички изказващи се, определиха работата на избраниците на ВМРО, както на парламентарно, така и на местно равнище, като стиктно изпълнение на поетите предизборни обещания. Основните теми по които работиха народният представител, кметовете и общинските съветници бяха свързани с отстояване на интересите на гражданите в областта на образованието, културата, социалната сфера, демографската политика, обществения ред и сигурност, проблемът с нелегалната имиграция, както и защитата от пропагандирането на радикални религиозни учения.

През новата година, ВМРО ще засили дейността си във всички общини и ще бъде още по-близо до хората, при решаване на най-наболелите им проблеми.



Няма коментари:

Публикуване на коментар