Бисквитки

неделя, 27 ноември 2016 г.

Пета поредна победа за врачански волейболисти

Отборът на "Спарта" Враца записа пета поредна победа и запазва лидерското си място в група D на дивизия Б2 на ЛВЛ "Волеймания". Врачани се справиха със съперниците си от мъжкия отбор на волейболното училище на "Владимир Николов", с категоричен успех от 3:0 гейма - в отделните части: 25:18, 25:21 и 25:18. Срещата се проведе в зала "Бонсист" в столицата при наличието на звучна публика подкрепяща домакините.
Момчетата от "Спартак" изиграха мача на много добро техническо ниво, почти без никакви грешки от сервис линията, успявайки да затруднят противниковото посрещане. Врачани срещнаха леко затруднение във втория гейм, поради недобро посрещане на противниковия сервис, но съумяха да се концентрират, след взимане на тайм аут и затвориха гейма в тяхна полза. Момчетата от "Спартак" показаха отборна игра и спортен дух, и заслужено се поздравиха с победата с 3:0 гейма за малко над 1 час игра. Като цяло всички се представиха на много добро ниво като можем да отличим много добрата игра в атака, във втория и третия гейм, на Петър Петров, силното представяне в нападение и блокада на Калоян Андров, и стабилното посрещане и забиви на Искрен Иванов и капитанът Владислав Карталов.
Врачани са лидери в група D като следващият мач за тях е на 18.12.2016 срещу отбора на Ентусиастите във Враца. Спартак излезе в състав: кап. Владислав Карталов, Петър Петров, Искрен Иванов, Владимир Влахов /играещ треньор/, Иван Иванов, Калоян Андров и Георги Божинов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар