Бисквитки

понеделник, 12 декември 2016 г.

Катя Василева спечели първо място при жените

Състезателя по стрелба на СК „Спартак – Враца” – Катя Василева спечели първо място при жените в шестия финален кръг на турнира „Глок Топ Шот България” , който се проведе в стрелбище „The Gym” в София  на 11.12.2016г.  Спортното събитие е състезание при което се стреля само с пистолети Glock  всички модели и е създадено и се организира от Пъблик Консулт“ ООД с партньорството на образователния електронен проект „ Електронна оръжейна библиотека – GUNLIB и изключителната подкрепа и домакинство на стрелбище „The GYM”, гр. София.
Целта на проявата е повишаване нивото на безопасно боравене с огнестрелно оръжие на граждани, повишаване на оръжейната информираност и култура, както и въвеждане на актуални стандарти по съвременни стрелкови техники с пистолет. 
Събитието е за всички ,които се вълнуват от въпросите свързани с огнестрелното оръжие, за любителите на марката „ Глок“ и всички, които обичат стрелковите предизвикателства.
През 2016 мероприятието се състои от шест кръга, като Катя Василева спечели първото място в категория „жени” за четвърти път . След края на последния кръг, на база на резултатите от всички кръга, бяха определени стрелците с най-висок резултат които получиха награди от спонсорите на проявата и титлата „ GLOK TOP SHOT” -2016г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар