Бисквитки

вторник, 2 август 2016 г.

Народният представител Петя Аврамова присъства на официалното откриване обект по фонд „Солидарност”



Народните представители Петя Аврамова и Красен Кръстев и областният управител на Враца Малина Николова присъстваха на официалното откриване на завършения обект по проект „Възстановяване на пътна настилка и водопроводна мрежа в гр. Бяла Слатина, засегнати от наводнението на 1 август 2014 г.”. Той е финансиран от фонд „Солидарност” на Европейския съюз.
По проекта е подменена водопроводна мрежа с обща дължина 986 м., върху която бяха нанесени щети от наводнението. Това ще доведе до намаляване на загубите на вода, подобрено качество на живот на населението, повишени  хигиенни и санитарни изисквания и преустановяване на замърсяването на околната среда. Ремонтирани са и пътни настилки, разрушени от водната стихия преди две години. Те с общата дължина 1 258 м.
Община Бяла Слатина е сред първите във врачанска област, които успяха в кратки срокове да завършат строително-ремонтните дейности.
Кметът на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков получи благодарствено писмо от името на всички жители, чиито улици бяха възстановени със средствата от фонд „Солидарност”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар