Бисквитки

сряда, 11 май 2016 г.

Tурнир по стрелба.

На 10.05.2016г. в гр. Враца, на стрелбището в учебно тренировъчен комплекс „Дъбника“ при ОДМВР Враца, се проведоха квалификациите по стрелба с голямокалибрен пистолет от зона I – ва на Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР. Състезанието е от календара на Спортна Асоциация на МВР и бе организирано от СК              „ Спартак Враца “.  
Състезателите от отбора  по стрелба на СК „ Спартак Враца“ вече традиционно, завладяха почти всички призови места.
При мъжете, две от трите индивидуални награди отидоха при врачани – Евгени Христов на второ и Ивайло Флоров на трето място. Първи стана видинчанинът Милчо Каменов. Първото място в отборното класиране спечелиха състезателите на СК „Спартак Враца“
Женския отбор в състав Катя Василева и Марина Тодорова спечелиха първото място, в индивидуалната надпревара Катя Василева стана първа, с подгласнички съответно врачанките Марина Тодорова и Йоана Петрова.
В комплексното отборното класиране, врачани спечелиха заслужено купата и първото място.  Наградите – купи и медали осигурени от Спортна Асоциация на МВР бяха връчени от Зам. Директорът на ОДМВР Враца –  г-н Б.Тасков.
         В зона I – ва на Републиканския преглед бяха включени  Областните Дирекции на МВР – Видин, Враца и Монтана, ЗУ“Жандармерия„ - Монтана и поделенията на гранична полиция.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар