Бисквитки

сряда, 13 януари 2016 г.

Кайзера е новият старши треньор на "Ботев" Враца

За ЦСКА играе няколко месеца след уволняването си от казармата.
За Левски е изиграва общо 184 мача и отбелязва 41 гола. Автор е на победното попадение в паметния мач и победата с 2:1 срещу Глазгоу Рейнджърс през 1993г., когато сините отстраняват шотландския гранд на 1/16-финал в турнира Шампионска лига.
Вкарва гол и при една от най-разгромните победи на Левски над доминиращия в тогавашния шампионат Локо (Сф) с 8:0, през ноември 1994 година.
Шампион на България през 1985, 1994 и 1995 г. Носител на купата на страната през 1986, 1994. Изиграл е 12 срещи за националния отбор и е отбелязал 3 гола.
През 1990 г. печели 2-ро място в анкетата за Футболист № 1 на България.
Тодоров е треньор повече от 5 години в школата на ПФК Левски, където води юношите старша възраст, родени 1991 година.
За кратко е треньор на Спортист (Своге) и Велбъжд (Кюстендил).
Между 2008г. и 2013г. е последователно помощник-треньор и старши треньор на Миньор (Перник).[1]
Последният воден от него отбор е Витоша (Бистрица), когото не успява да задържи в професионалния футбол и през сезон 2013/2014г. отпадат във В група 
Днес той бе представен от кмета Калин Каменов, заедно с останалите в щаба на клуба: помощник гтреньое Сеорги Стойков.Спортно-технически директор на клуба ще бъде Димитър Мутафов, работил в последните години в Чепинец /Велинград/ и Сливнишки герой. За маркетинга и комуникациите на Ботев /Вр/ ще отговаря съветникът на кмета Денислав Георгиев.
Целта е една-запазване на първото място и влизане в Б  група.Малко по-късно бе отлужен водосвет последва и първата тренировка за годината.

Днес той бе представен от кмета Калин Каменов Помощник гтреньор е Сеорги Стойков.Спортно-технически директор на клуба ще бъде Димитър Мутафов, работил в последните години в Чепинец /Велинград/ и Сливнишки герой. За маркетинга и комуникациите на Ботев /Вр/ ще отговаря съветникът на кмета Денислав Георгиев.
Целта е една-запазване на първото място и влизане в Б  група.Малко по-късно бе отлужен водосвет последва и първата тренировка за годината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар