Бисквитки

вторник, 15 декември 2015 г.

Уточнение



Категорично не отговаря на истината информацията, че в почивните дни разпространителската мрежа за винетните стикери в област Враца не работи и шофьорите няма от къде да закупят винетки. Пунктовете за разпространение на винетки на територията на областта са общо 97. В почивните дни на разположение на шофьорите са общо 29 пункта. Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод некоректна информация в интернет.
            От публикувания списък на интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура“ е видно, че всички 11 бензиностанции от веригата „Петрол“ на територията на област Враца работят през почивните дни, като 3 са на 24-часов режим. На денонощен режим през почивните дни са и 5 бензиностанции „Лукойл“, 2 на „Ром Петрол“, 2 на „Сакса“, 2 на „ОМВ“ и 2 на „Еко България“. В почивните дни – събота и неделя, с фиксирано работно време работят и 3 клона на „Български пощи“, както и 2 пункта на Изипей.
            Всеки гражданин може да се информира за най-близкия до него пункт за продажба на винетки, както и за работното време от страницата на Агенция „Пътна инфраструктура“ на адрес: http://www.api.bg/index.php/bg/vinetni-stikeri
            Публикуването на непроверена информация е некоректно към аудиторията, на която се предоставят неточни и подвеждащи „новини“.

ПРЕСЦЕНТЪР НА АПИ
София,
15.12.2015 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар