Бисквитки

неделя, 28 юни 2015 г.

Успех ха наши стрелци

 Отборът  по стрелба   на СК „Спартак„ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републиканското първенство по стрелба с пистолет, което се проведе от 23.06.2015г. до 26.06.2015г. в гр. Плевен. Организаторите от Спортна асоциация на МВР и домакините на ОД на МВР – Плевен и Министерство на младежта и спорта показаха отлична организация.      
Врачанските полицай от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Евгени Христов спечелиха купа за второ място в отборната надпревара на най-добрите стрелци в страната. И тримата намериха място на финала в  индивидуалната надпревара, но не успяха да влязат в призовото класиране. Отбора на жените в състав Катя Василева и Десислава Иванова останаха на 10-то място.
В комплексното класиране врачани взеха купата за трето място, след отборите на ОДМВР-Габрово и ОДМВР – Варна.    
В републиканското първенство взеха участие 16 отбора мъже, 15 отбора жени и  общо 91 състезатели.

Стрелците на СК „Спартак-Враца“са организатори на традиционния местен турнир по стрелба с пистолет по случай 05 юли – професионалния празник на служителите от МВР, който ще се проведе на 03.07.2015г.  на стрелбището при спортен комплекс „Христо Ботев“ във Враца.За участие в събитието са поканени за участие и журналистите от медиите в града.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар