Бисквитки

сряда, 17 декември 2014 г.

Крими хроника

На 16.12.2014г., по време на специализирано полицейска проверка, в учебно заведение в гр. Враца е извършен обиск на 17-годишен ученик. Намерени  и иззети са 10 полиетиленови пликчета със зелена суха листна маса –канабис. Образувано  е досъдебно производство.
В 21.20ч.  при обход  в ж.к.”Дъбника” в гр.Враца, полицейски екип извършил проверка на лицето В.Г./30г./ от гр.Враца. При обиска е открито пликче с канабис.  Образувано  е досъдебно производство.
На 16.12.2014г. на територията на гр.Враца е проведена специализирана операция за противодействие на незаконната миграция, проверка и контрол по режима за пребиваване на чужди граждани от т. нар. рискови държави, превантивен контрол сред рисковия контингент в обслужваната територия. Извършени са проверки на 3 места за подслон, 2 търговски обекта, 11 частни адреса. Нарушения не са констатирани.
На територията на с.Чирен, с.Девене, с.Три кладенци и ж.к.”Дъбника”е проведена специализирана полицейска операция с цел: повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, кражба на животни от частни домове и превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид.
Няма констатирани нарушения.
На 16.12.2014г., в 19,00ч. в РУП-Враца е получено съобщение за горящ лек автомобил в гр. Враца. Огънят е потушен от служители на РДПБЗН –Враца. Работата по случая продължава. Образувано  е досъдебно производство.
В частен дом в гр. Бяла Слатина е извършено претърсване по време на което са намерени и иззети 820 кутии с цигари, без български акцизен бандерол. Образувано  е досъдебно производство.
За времето от 09.00 ч. на 16.12.2014 год. до 08.00ч. на 17.12.2014г., на територията на РУП-Оряхово е проведена специализирана  операция  за противодействие на битовата Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар