Бисквитки

понеделник, 15 декември 2014 г.

Областният управител е домакин на 22-ия обществен антикорупционен форум


   Утре, 16 декември,  2014 г. от 11:00 часа в Областна администрация - Враца ще се проведе Обществен антикорупционен форум на тема: „Резултати от предприетите действия по превенция и противодействие на корупцията от териториалните звена на изпълнителната власт през 2014 г.“.
                Официални гости на форума са Явор Хайтов – Заместник-председател на 43-тото Народно събрание и инж.Петя Аврамова – Народен представител от 43-тото Народно събрание, избрани  за народни представители от 6-ти Многомандатен избирателен район. Народните представители  ще направят встъпителни обръщения към участниците.
                Участниците във форума – кметовете на общини, представителите на неправителствения сектор, бизнеса, медиите и териториалните звена с контролни функции,  ще бъдат запознати с Обобщена информация за резултатите от предприетите през 2014 г. в териториалните звена на изпълнителната власт  действия по превенция и противодействие на корупцията, както и въведените добри практики, с цел по-добро управление и по-ефективна превенция на корупционните прояви.
               Областният управител – г-жа Малина Николова ще предложи на участниците във форума да се насрочи дата през месец февруари на 2015 г. за приемане на Програма за дейността на Областния съвет за превенция и противодействие на корупцията.
                
                                

Няма коментари:

Публикуване на коментар