Бисквитки

петък, 7 ноември 2014 г.

Крими хроникаНа 07.11.2014г., в 00.05ч. в  гр.Враца е спрян за проверка лек автомобил „Сеат”, управляван от А.С./27г./ от гр.Враца. Пробата за алкохол на водача е положителна- 1.09 промила. След като му бил издаден талон за изследване на кръвта за наличие на алкохол, А.С. дал личната си карта на свои приятел, който да даде кръв вместо него. В МБАЛ „Хр.Ботев” Враца се явило лицето Д.Д./31г./ и направило опит да заблуди медицинските  работници. По случая  е образувано БП.
На 06.11.2014г., в 14,30 часа в гр. Б.Слатина е извършено претърсване  в лек автомобил „Алфа Ромео„ управляван от К.К./20г./ от гр.Б.Слатина. Открито  е пликче с амфетамин. При последващо претърсване в жилището на К.К. е намерено друго пликче амфетамин. Образувано  е досъдебно производство.
На 06.11.2014г. от 15.00ч.  до 17.00 ч. , на територията на  РУП –Б. Слатина е проведена специализирана операция за противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки-тютюневи изделия ,подобряване резултатите при противодействие и ограничаване на „битовата „ престъпност ,превенция и контрол при управлението на МПС от неправоспособни и непълнолетни водачи,обезпечаване сигурността на децата на обществени места,контрол и недопускане на незаконното рязане и транспортирането на дървен материал от държавен горски фонд на територията на РУП-Б.Слатина Проверени са  12 МПС и 20 лица. Констатирани са 7 нарушения, за които са съставени 2 акта по ЗДВП, 2 акта по КЗ и 3 фиша       
На 06.11.2014г., в 19.40ч. в РУП-Оряхово е получено съобщение от жител на село Крушовица, който  е съобщил, че неизвестно лице  е счупило  стъкло и е проникнало в паркиран лек автомобил „Ауди 80”, след  което е потеглило в посока към центъра на селото. След бързи ОИМ е установено, че колата  е отнета от лицето В.Т./56г./ от с.Крушовица. Образувано  е досъдебно производство.
На 13.10.2014г., в РУП-Враца е получено съобщение, че неизвестно лице е срязало ограда на частен имот в гр.Враца и извършило кражба на велосипед. След  ОИМ е установено, че извършител на деянието е криминално  проявеното лице И.С./18г./ от гр.Враца.
   Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар