Бисквитки

петък, 19 септември 2014 г.

ВЪЗНИКНАЛИ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД МВР - ВРАЦА


На 16/17.09.14 в с.Галиче, НИ след демонтаж на 2 стъкла е проникнал в дом собственост на С. Г. откъдето е извършил кражба на 1 меден котел с вместимост 40 л. и 1 медна пръскачка на стойност около 160 лв.
Образуван ЗМ по описа на РУП-Б.Слатина.
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ:
От извършената проверка по преписка на РУП-Враца образувана по подаден сигнал от Т. С. от с.Голямо Бабино затова, че на 10.09.14г. Н.Л. е извършило кражба на 100кг. грозде на стойност 150лв. от лозов масив негова собственост в землището на с. Голямо Бабино, се установи, че извършител на деянието е М. Т. от с. Голямо Бабино.
На 18.09.2014г. в 08.00 часа при провеждане на СПП по линия наркотици е извършено претърсване и изземване в апартамент в гр. Враца, обитаван от  Н. Д. където е намерено 1 полиетиленово пликче съдържащо суха листна маса с тегло около 1 грам, която при направения полеви наркотест реагира на „канабис”. Н. Д. е задържан в РУП-Враца за срок от 24 часа.
            По случая в РУП Враца е образувано БП .
В РУП-Враца е депозиран сигнал от Директор на ДСП-Враца относно недобросъвестно получени социални помощи.
Във  връзка с горното в РУП-Враца е извършена проверка по преписка в хода на която се установи, че П. И. от гр.Враца е попълнила молба-декларация в която е декларирала неверни данни относно семейното си положение въз основа на което неправомерно и е отпусната месечна социална помощ.
Преписката ще бъде изпратена на РП-Враца за образуване на ДП.
Данни за станали ПТП
На 18.09.2014г. около 09:00ч. в гр.Враца катастрофира л.а.”Волво 440” управляван от Я. Т. от гр.Враца като блъска пресичащата платното за движение пешеходка В. Т. от гр.Враца.
Убити: няма. Ранена е пешеходката, която е получила фрактура на лява раменна става и охлузвания по лицето. Настанена е в ХО МБАЛ „Хр.Ботев” гр.Враца, без опасност за живота.
Причини: В процес на изясняване.
На водача е съставен АУАН по ЗДвП. Пробата за алкохол е отрицателна.




Няма коментари:

Публикуване на коментар