Бисквитки

понеделник, 4 август 2014 г.

Депутатите от ГЕРБ Враца изпратиха писмо до кметовете на засегнатите общини с желание за помощ

Народните представители инж. Тотю Младенов и инж. Петя Аврамова изпратиха писмо до кметовете на засегнатите от наводнението общини, както и до областния управител на Област Враца.
В писмото те изказват своята съпричастност към пострадалите от водната стихия във Враца, Борован, Бяла Слатина и Мизия. „По повод бедствената ситуация, която наблюдавахме в много населени места и проведени срещи с хора, засегнати от наводнението, бихме искали да получим информация за това каква помощ е необходима на жителите от Вашата община“, се казва още в писмото.
Само преди ден депутатите Петя Аврамова и Тотю Младенов, заедно с евродепутата Владимир Уручев бяха на място в Мизия и помагаха на местните хора. ГЕРБ достави в района вода, одеяла и храни.
Осигурени бяха 300 хляба и 100 закуски на евакуираните хора и гражданска защита, както и един тир с вода за хората от Бяла Слатина и Борован. В Мизия бяха доставени 4 тона вода с помощта на структурите на партията от Видин и Монтана. Уручев и Петя Аврамова помагаха и на гражданска защита за разтоварването на одеялата за евакуираните хора.


Няма коментари:

Публикуване на коментар