Бисквитки

вторник, 5 август 2014 г.

Крими хроника

На 05.08.2014г.,  01,00ч. от телефон 112 е получено съобщение, че около 00.00ч. група неизвестни лица са счупили стъкла на 4 леки автомобила и колесен трактор, паркирани на ул. „Ралица” в гр. Козлодуй. В 01,20ч. в РУП-Козлодуй е получен сигнал от ФСМП-Козлодуй,  за прието лице с нараняване в областта на главата. Установено е, че лицето е В.И./30г./ от с.Селановци. Пострадалият е заявил, че при патрулиране със служебен автомобил на охранителна фирма, в землището на гр.Козлодуй в района на квартал „Янтра”, около 23,00ч. е бил нападнат от неизвестни лица, които се придвижвали с колесен трактор и леки автомобили, и са хвърляли камъни по управлявания от него автомобил. Охранителят е обслужен във ФСМП-Козлодуй и освободен.
В момента се извършват процесуално-следствени действия, които ще покажат има ли връзка между счупените стъкла на автомобилите на ул.”Ралица” и нападението над В.И.
Образувано  е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 02.08.2014год., в 20,50ч., в РУП Козлодуй е получен сигнал от жител на село с. Михайлово, който  е заявил, че неизвестно лице е счупило стъкло на автомобила му „Рено Лагуна”, паркиран в центъра на селото. След ОИМ е установено, че извършител на деянието е лицето Й.Й./46г./  от с.Михайлово.За изминалото денонощие в ОУПБЗН-Враца са постъпили 14 сигнала  за произшествия. Служители на ОУПБЗН са извършили 8 аварийно-спасителни дейности.

  Регионален говорител на МВР:
         Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар