Бисквитки

сряда, 25 юни 2014 г.

Право на отговор



      По повод публикуваните материали във врачанските медии, че треньора от врачанския клуб по плуване Ивайло Томов обижда децата от КВТ „Ботев”, които се учат да плуват и играят водна топка в закрития басейн в спортния комплекс „Христо Ботев” във Враца Ви информираме за следното:
1.     Цялата помия, която се излива върху дългогодишния и уважаван състезател, треньор и деятел по водна топка от Спортен клуб „Ботев- 2000” Ивайло Томов категорично не отговаря на истината.
2.     Цялата кампания е измислена и тиражирана от председателя на КВТ „Ботев” Венцислав Николов, който не може да се примири с успехите на  „Ботев-2000”.
3. Колкото до това, че жена на име Галя Мишева ръси подигравателни квалификации към децата, можем да кажем, че г-жа Мишева е работила като касиер-домакин в ОП „Спорт и туризъм” Враца, в последствие уволнена от Венцислав Николов, който изпълняваше длъжността Директор на предприятието. Дори в момента тече гражданско дело заведено от г-жа Мишева срещу Венцислав Николов - председател на КВТ „Ботев” за публична обида на обществено място и доказана лека телесна повреда. Нейната дъщеря Мария Пановска е изявена състезателка по водна топка и Държавна шампионка за 2014 г. с отбора на „Ботев-2000” девойки.
4.     Готови сме на среща очи в очи със всички деца, младежи и девойки, които са „обиждани” от Ивайло Томов, в което сме убедени, че няма капка истина.
5.     Готови сме и на среща с родителите на тези деца за изясняване на истината.
6.     Молим при публикуване на подобни информации да се провери за тяхната достоверност като се допитат и двете страни.


                                                 УС на СКПС „Ботев 2000” Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар