Бисквитки

понеделник, 3 март 2014 г.

Крими хроника

За времето от 09.00 ч.  на 03.03.2014 год. до 08.00ч. на 04.03.2014г., на територията на РУП-Оряхово е проведена специализирана операция  за противодействие на битовата престъпност в малките населени места.  Проверени са 5 питейни заведения, МПС, заложни къщи, пунктове за изкупуване на метнали. Констатирани са 4 нарушения на  ЗДвП.
На 03.03.14г., в централната част на гр. Бяла Слатина, две неизвестни лица влезли в контакт с 67-годишна жена от гр. Б.Слатина, като й обещали, че ще й съдействат за операция на очите. С нейно съгласие  я транспортирали до гр.Плевен, където от дебитната  й карта изтеглили  250лв., след което я върнали в гр. Бяла Слатина за да вземат друг необходим документ. Жената дала  на едно от лицата мобилния си телефон за провеждане на разговор. След като я оставили на паркинг в гр. Бяла Слатина, двете неизвестни лица се оттеглили с лек автомобил „Пежо Партнер”. Образувано  е досъдебно производство.
Пак на 3 март в 22.10 ч. в РУП-Козлодуй е получено съобщение, че в с.Рогозен е възникнал пожар в селскостопанска постройка в частен имот. Изгорели са 100 бали сено и около 80 кв.м. покривна конструкция. По данни на собственика пожара е възникнал вследствие на късо съединение от ел. инсталацията в постройката. Пожарът е загасен от служители на УПБЗН-Хайредин.
        Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев/
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар