Бисквитки

вторник, 14 януари 2014 г.

М ГЕРБ Враца стартира кампания за набиране на книги


Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” е новата инициатива на Младежите от ГЕРБ във Враца за набиране на книги, които ще бъдат дарени на библиотеки от областта. Идеята на кампанията е библиотечният фонд да се обнови с книги, предоставени от гражданите за гражданите. Всички желаещи да се включат, могат да го направят в офиса на ГЕРБ Враца (адрес: бул. „Демокрация” 2)  от 20 до 24 януари включително.
Независимо от доходите, от времето, с което разполагаме, от възрастта и уменията ни, всеки от нас може да направи нещо полезно за другите. Можем да изпратим своето послание за добро, дарявайки време, умения, знания, жест.
Кампанията се провежда по инициативата на евродепутат Моника Панайотова „Доброволчеството – доброто в нас”. Нейното желание е  да насърчи добротворството сред младите в България, като възможност за принос към обществото и средата, в която живеят.
Според младежите от ГЕРБ идеите и ценностите, които разпространява начинанието, трябва да са устойчиви във времето и да мотивират младите хора да се ангажират с подобни благородни дейности и след приключването й. Доброто трябва да се прави всеки ден и без очакване за награда!
Целта е платформата, създадена по повод инициативата на евродепутат Панайотова, www.dobrovolchestvo.com да продължи да вдъхновява с „рецепти за добрини” младите хора в цялата страна! Повече информация може да намерите посочения сайт, дарен на Националния алианс за работа с доброволци.


Няма коментари:

Публикуване на коментар