Бисквитки

четвъртък, 3 октомври 2013 г.

Отборът на “Ботев”-Враца приема 13-тия в класирането тим на “Академик”-Свищов

Двубоят е от 9 кръг на първенството в “Б” професионална футболна група и ще се играе в събота от 16.00 часа на стадион “Христо Ботев”.
Старши-треньорът на “Ботев”-Враца Тодор Гарев очаква тежък мач срещу “Академик”, но се надява, че момчетата ще излязат на терена максимално мобилизирани и ще спечелят трите точки. “ Надявам се точката в Монтана, която спечелихме да вдъхне инпулс на отбора, защото не си правим инлюзията, че мачът с “Академик” ще бъде лесен. Виждате, че всеки противник се бори за своето място в групата. Отборът на Свищов също не прави изключение. И те като нас имат като нас оскъден точков актив, но се надявам това, което видях от момчетата в Монтана, като хъс, агресия и себераздаване да го покажем и срещу “Академик” в събота”, коментира Гарев. Наставникът уточни, че в отбора вече има спокойствие и по време на тренировките не липсва настроение сред футболистите. “Виждам, че има настроение в отбора, има усмивки по лицата на футболистите. Това, което исках и в Монтана дано да се получи в събота. Най-вече искам агресия, особено в предни позиции. Мисля, че прекалено лесно оставяхме отборите, които ни гостуваха да владеят топката и от там идваха проблемите. Мисля, че момчетата са го разбрали”.  Гарев допълни, че най-големият проблем на “Ботев” е в завършващата фаза на атаката. ““Малко трудно бележим голове. Сега също имаме проблеми с отпадането на Георги Какалов, но се надявам, че имаме вариант и има кой да го замести. Очаквам добра игра от момчетата и победа срещу “Академик”-Свищов”.
В състава на врачани няма контузени футболисти и всички тренират на 100%.
“Всички тренират нармално. Дарко Савич също е почти готов за игра. Тренира вече 10 дни. Надявам се, че може да помогне на отбора, тъй като е опитен футболист”, съобщи Гарев.
Новото ръководство на “Ботев” обяви вход-свободен за срещата с “Академик”.
“Трябва да ви кажа, че наистина имаме нужда от подкрепата на публиката. Знам, че е трудно, знам че са разочаровани и че меястото ни не е където трябва да бъде, но се надявам феновете да бъдат на стадиона и да ни подкрепят от първата до последната минута на двубоя с “Академик”. Момчетата най-много от това имат нужда”, коментира старши-треньорът на врачани. Той съобщи, че футболистите са получили част от дължимите суми и се надява в най-скоро време да бъдат изплатени и останалите пари.  “Общо взето всички, които са останали в съблекалнята са се съгласили на условията, които им предложи новото ръководство. Надявам се всички, които останат в клуба на терена да бъдат максимално концентрирани и да се раздават за отбора. Аз вярвам на всички момчета и съм сигурен, че ще го направят”, завърши Гарев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар