Бисквитки

понеделник, 16 септември 2013 г.

ВиК Враца стана шампион

От 9 до 13 септември 2013 г. в комплекс „Гранд Хотел Варна“  -  „Св. Св. Константин и Елена“ се проведе Десетата национална работническа спартакиада на работещите във ВиК сектора в Република България.
         Лично министърът  на регионалното развитие г-жа Десислава Терзиева откри юбилейното издание на спартакиадата, а Зам. министъра
г-н Добромир Симидчиев награди победителите при закриването на спортното събитие.
         Над 800 участника от 38 ВиК -дружества в страната се състезаваха в шест вида спорт: мини футбол (мъже), плажен волейбол (мъже и жени), теглене на въже (смесени отбори), дартс (мъже и жени индивидуално), тенис на маса (мъже и жени индивидуално) и шахмат (мъже и жени индивидуално).
         За пети път от началото на работническите игри,
ВиК Враца стана шампион при минифутбола. В оспорван двубой на финала врачани доказаха за пореден път, че са най-добрите и победиха отбора на ВиК Монтана. Врачанския офанзивен полузащитник Николай Методиев беше награден като голмайстор на турнира с 14 точни попадения в противниковата врата.
         За втора поредна година Геомил Иванов спечели златен медал на тенис на маса при мъжете, а Ана Барбова стана пета в същата дисциплина при жените.
         В дисциплината дартс - жени за втора поредна година Снежка Петкова влезе в първата шестица, като се класира на пето място, а женският отбор по плажен волейбол зае достойното шесто място в състезанието.
         Десетата Национална работническа Спартакиада за ВиК-дружествата в страната бе организирана от Съюза на ВиК-операторите в Република България, Национално-представените синдикати в бранша КНСБ и „Подкрепа“ и се проведе със финансовата подкрепа на 18 фирми - спонсори.


Снежка Петкова

Няма коментари:

Публикуване на коментар