Бисквитки

вторник, 17 септември 2013 г.

Крими хроника

На 15.092013г., около 04:00ч. в гр.Враца с.Згориград, лек автомобил  „Фолксваген Голф” управляван от Е.К./28-годишна/ от гр.Враца, катастрофира  в паркирани на улицата леки автомобили  „Мазда 323” и „BMW”. Пробата за алкохол на водача  е положителна- 1,48 промила.
         На пътя от  гр.Враца за пещера „Леденика” полицейски патрул забелязал  в земен път лек автомобил „BMW”.  В автомобила са установени лицата П.А./27г./ и  М.Н./29г./ от гр.Враца. В автомобила  е намерено прахообразно вещество, което при полевия тест е реагирало  на метамфетамин. Образувано   е дознание.
         На 15.09.13 г. в гр.Б.Слатина, при полицейска проверка  в частен дом са намерени  и иззети 3 плика съдържащи  суха листна маса с общо тегло 8.84гр., която при направения полеви наркотест реагира на канабис.  Иззети са  и 13 полиетиленови съдържащи прахообразно вещество което при направения полеви наркотест реагира на амфетамин с общо тегло 24 грама.При извършения личен обиск на лицето е намерена и иззета кафява на цвят субстанция - хероин.
 На територията на РУП Мездра е проведена СПО с цел: предотвратяване, пресичане на престъпления свързани с разпространяването на наркотични вещества. Съставени са 1  фиш по ЗДвП и 1протокол по  чл.69 от ЗМВР
На територията на РУП - Козлодуй е проведена комплексна СПО за противодействие на незаконния добив, транспортиране и съхранение на дървен материал, противодействие на престъпността, опазване на селскостопанска продукция , превоза на живи животни и продукти от животински произход. Констатирани са 2 нарушения на ЗДвП
На 15.09.2013г., в 20.50ч.  от тел.112 в РУП Оряхово е получено съобщени за пожар в пчелин   в землището на гр.Мизия, при който са изгорели напълно около 30  кошери с пчелните семейства. Пожарът е загасен от служители на РСПБЗН-Оряхово.
                                   Регионален говорител на МВР:
                                                  /Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар