Бисквитки

вторник, 21 май 2013 г.

“Ботев”-Враца приема тима на “Монтана”



в мач от 29 кръг на NEWS 7 футболно първенство. Двубоят ще се утре от 18.00 часа на стадион “Христо Ботев”. Във временното класиране преди този мач момчетата на Тони Здравков заемат 12-то място с актив от 27 точки, а гостите от Монтана са 15-ти, с 16 пункта.
“Срещу “Монтана” ще търсим победата. Нямаме друга алтернатива”. Това заяви старши-треньорът на “Ботев”-Враца Антони Здравков. “Очакванията са едни, единствени – да търсим победата, която е жизнено важна. Успех срещу “Монтана” ще ни даде посоката дали имаме шансове да запазим мястото си в “А” група или не. Така, че трите точки са задължителни”, коментира Здравков. Наставникът уточни, че първата крачка в оставането на “Ботев” в елита е задължителна победа срещу “Монтана”. “Трябва ние да победим и да има благоприятна развръзка на мача в Ловеч, където “Литекс” приема прекия ни конкурент “Локомотив”-София”. Ако и столичните железничари съумеят да спечелят, нещата ще се решават в последния кръг. Със сигурност двубоя с “Монтана” ще пропуснат наказаният вратар Христо Митов и контузеният бранител Руслан Куанг. “100% извън стоя е Руслан Куанг, тъй като все още не е отшумяла контузията му. Христо Митов ще пропусне двубоя заради пресиления, според мен червен картон, получен на мача с “Ботев”-Пловдив. Надявам се, че Илия Илиев се е възстановил максимално и ще вземе участие в мача и ще бъде на ниво. Имаме и други дребни проблеми, но се надявам, че всички ще превъзмогнат болката и ще вземат участие в мача с “Монтана”, допълни Здравков. Наставникът на “Ботев”-Враца коментира и появилите се слухове, че отборът на “Локомотив”-София ще стимулира финансово отборът на “Монтана”. “Първо не знам дали това е истина. Ако това е така, си е проблем на “Локомотив”. Нас това не ни интересува. Дали ще дадат пари на “Монтана” или не си е тяхна работа. За нас най-важното е да спечелим срещата”, категоричен е треньорът на врачани. Той уточни, че отборът винаги е имал подкрепата на публиката и очаква и утре трибуните да са пълни. “Нямаме мач, в който не сме имали подкрепа на феновете. Сега се надявам те да са повече. Когато се играе срещу пълни трибуни е много по-добре и се надявам ние да зарадваме привържениците с победа”, завърши Здравков.
Двубоят между “Ботев”-Враца и “Монтана” ще ръководи Никола Попов. Ще му асистират Николай Кънчев и Павлин Михайлов. Четвърти съдия на мача ще е Стоян Денев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар