Бисквитки

вторник, 21 май 2013 г.

Валентин Станчев – спортен директор на “Ботев”-Враца": За нас мачът с “Монтана” се явява двубоят на годината



Г-н Станчев във Враца се носят слухове, че прекият конкурент на “Ботев” за оставане в елита “Локомотив”-София ще стимулира с 200 000 лева “Монтана”. Как ще коментирате тези твърдения?

В. Станчев: Щом в “Локомотив” имат излишни пари това си е тяхна работа. Нас не ни интересуват другите отбори. Ние гледаме само “Ботев”-Враца. За нас мачът с “Монтана” се явява двубоят на годината и трябва да сме най-големите глупаци и некадърници за да го загубим. Аз обаче съм убеден, че не сме нито първото, нито второто.

Вярвате ли, че “Локомотив”-София може да победи в оставащите две срещи “Литекс” и ЦСКА? Имат ли сили и възможности столичните железничари?

В. Станчев: Да, разбира се, че могат, но трябва да има две неща. В първия мач “Литекс” да играят със завързани очи, а във втория – ЦСКА да е със завързани крака. Ние обаче гледаме нашия отбор. Трябва ни задължителна победа срещу “Монтана” и съм убеден, че момчетата ще направят всичко по силите си за да успеем. Вярвам, че отново публиката ще бъде нашият 12-ти играч. Благодаря на феновете, които ни подкрепят във всеки един двубой. За мача утре ръководството на клуба и Община Враца взе решение всички ученици да влизат безплатно на стадиона. Надявам се, трибуните да са пълни и ние да зарадваме нашите привърженици с победа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар