Бисквитки

сряда, 6 февруари 2013 г.

Цветанов: Доказателствата за участието на Хизбула са безспорни


Това заяви вътрешният министър на среща с членове и симпатизнти на ГЕРБ във Враца. Пред тях той оповести решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и представи новия областен координатор Валентин Литов, който е зам.-областен управител. По-късно Цветанов откри нов офис на партията във Враца.
България е длъжна да каже истината за атентата в Бургас въз основа на събраните доказателства от нашите служби и в сътрудничество с нашите партньори от Европа, САЩ, Израел, Канада и Нова Зеландия. Това заяви във Враца министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
Ние не трябва по никакъв начин да премълчаваме информация, защото не е в интерес на нито едно държава в Европейския съюз, на нито една държава по света. Трябва да има интегритет и споделяне, за да можем да наистина да предотвратим подобни терористични актове на територията на Европа и по света", каза още той, като подчерта, че терористичният акт в България е терористичен акт, насочен към Общността.
Цветанов допълни, че правителството ще продължи периодично да информира както българската, така и международната общественост за следващия напредък по разследването и ще бъдат положени максимални усилия да се стигне до неговия успешен край.


Няма коментари:

Публикуване на коментар