Бисквитки

сряда, 6 февруари 2013 г.

Крими хроника

След ОИМ и ПСД за кражба на мобилен телефон, извършена на 10.10.2012г, от стая на средношколско общежитие в гр. Враца, е установено, че извършител е 29-годишна жена от гр. Враца.
На 05.02.13г., в 16:55 ч. на пътя с.Градешница-с.Громшин, извън пътното платно се преобръща лек автомобил ”Опел”, управляван от Ц.Ц./36г./- неправоспособен водач от с.Градешница.
В РУП-Враца е получено съобщение за разбита входна врата на магазин в гр.Враца. Извършена е кражба на компютър и 7 стека с цигари. Образувано е дознание.
В РУП-Б.Слатина е получено съобщение за възникнал пожар в сграда на земеделска кооперация в село Малорад. Изгорели са около 700 кв.м. покривна конструкция, 30 бали сено и слама, ,агрегат за ел. ток, мотор за комбайн, 40 чувала царевица за посев, 10 чувала слънчоглед за посев, 4 туби с препарат за растителна защита, 10 хидравлични помпи и пожарогасители. Пожарът е потушен от РУПБС-Б.Слатина. Причините и щетите за пожара са в процес на изясняване. Образувано е дознание.
На 06.02.13 год., в 01:45 ч. в РУП-Оряхово е получено съобщение, че в село Липница, неизвестни лица са откраднали 280 метра меден проводник от две междустълбия на уличната ел. мрежа. Образувано е дознание.
Регионален говорител на МВР:
 Красимир Василев


Няма коментари:

Публикуване на коментар