Бисквитки

вторник, 8 януари 2013 г.

Михаил Иванов вече не е футболист на “Ботев”-Враца

Вчера в късния следобед вратарят бе продаден на “Левски”. Новината съобщи спортният директор на врачани Валентин Станчев.
Сините” проявяват интерес към Михаил Иванов от края на миналата година, но първата им оферта бе отхвърлена. Вчера в края на първата за годината тренировка на врачани сделката между двата тима бе финализирана. 23-годишният вратар Михаил Иванов е юноша на “Левски”, но преди да премине в “Ботев” игра за италианския “Сиена”.
Междувременно стана ясно, че врачаниският тим по всяка вероятност ще се раздели и с още един основен футболист. От днес ръководството на “Ботев” е дало разрешение Игнасио Лорес Варела да започне подготовка с ЦСКА. “Футболистът е собственост на италианския “Палермо”, но е преотстъпен при нас до края на първенството и за да стане футболист на армейците трябва да бъдат уредени финансовите взаимоотношения, както с “Ботев”, така и с тима от Апенините”, коментира Валентин Станчев. От “Палермо” също дадоха съгласието си 22-годишния уругваец да започне подготовка с ЦСКА. Лорес Варела пристигна във Враца през лятото, но с добрите си изяви на терена впечатли специалистите и стана обект на сериозен интерес от страна, както на български, така и на чуждестранни отбори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар