Бисквитки

четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Крими хроника

На 15.11.2012 год., на територията на гр. Мездра е проведена СПО по линия „Противодействие и превенция на престъпления свързани с МПС”. В хода на операцията е установено, че лицето Н.В./24г./ от гр. Мездра, е извършител на кражба на акумулаторна батерия от лек автомобил „Фолксваген”, както и емблеми от друг лек автомобил. 
B 12:00 ч., на кръстовище в с.Крушовица катастрофират: лек автомобил „БМВ”, управляван от П.П./72г./ от с.Крушовица, който шофирал с невалидно /изтекъл срок/ СУМПС, и лек автомобил „Шкода”, управляван от Г.Д./36г./ от гр.Оряхово. Причина за катастрофата- :неспазване на предимство от водача П.П. Водачите са тествани за употреба на алкохол, пробата на Г.Д. е с показания 0,17 промила. 
Oколо 13.30 ч.  в  с.Камено поле, лек автомобил „Фолксваген” ,управляван от М.С./29г./ от с.Крапец, блъснал 36-годишна жена, след което напуснал мястото на катастрофата. Жената е прегледана в болницата в гр. Мездра.
На 14.11.12г., в 20.00ч. от тел.112 е получено съобщение за скандал и побой в гр.Враца, кв.Кулата. Установено е, че около 19.00ч., две неизвестни лица са нанесли побой на лицето Д.П./53г./. Нападението е извършено пред жилището на мъжа, който е настанен за лечение в МБАЛ ”Хр.Ботев”-Враца. Образувано е дознание.
B с.Търнак, неизвестни лица са разбили входна врата на кланица, откъдето откраднали месни продукти, професионални касапски ножове и ел. дрелка, всичко на стойност около 4 000 лева. Образувано е дознание.
На 16.11.12г., в 01.56 часа от тел.112 е получен сигнал за пожар в къща в село с.Добролево. Изгорели са: гардероб, пералня, микровълнова печка, диван, телевизор. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Щети в процес на изясняване. Образувано е дознание.
Регионален говорител на МВР:
  Красимир Василев


Няма коментари:

Публикуване на коментар