Бисквитки

неделя, 1 юли 2012 г.

Появи се "малкият" отбор на ФК "Ботев" Бърдарски геран


Вероятно изненадващо за мнозина, но за запознатите с темата, съвсем закономерно, в Бърдарски геран се появи детски футболен отбор към Футболен клуб „Ботев“, който бе сформиран с помощта на Петър Кюрчев за участие в Общинския детски футболен турнир, който се проведе от 28 юни до 2 юли в гр.Бяла Слатина.

Играчът от големия футболен отбор на ФК "Ботев" - Бърдарски геран Петър Кюрчев успя да събере момчета, в които силният спортен дух и желание за игра и победи доведоха до нужния резултат. Младите спортисти стриктно изпълняват нарежданията на треньора си и тренират усилено. Ефектът не закъсня – след нещастна загуба на 28 юни срещу отбора на Търнава, като един добър екип успяха да коригират грешките си и на 29 юни достигнаха до победата над отбора на Галиче с 3:0.  Голмайстори на отбора станаха Стелиян Петров и Иван Беличовски.

Малките футболисти продължават с тренировките и за оставащите два дни от турнира очакваме още емоции и победи в битката за третото място.
Според треньора им Петър Кюрчев, независимо от резултата, момчетата се справиха отлично с първия си турнир и дори надминаха очакванията му. Обеща след турнира да продължи да се занимава с тях, за да могат да участват в бъдещи детски футболни турнири. А защо не догодина и в Стар Бешенов или в гр.Раковски, където ежегодно се провеждат международни детски футболни турнири, ако наистина нашите момчета докажат, че може да се разчита на тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар