Бисквитки

неделя, 1 юли 2012 г.

Ротация на борда на директорите на "Ротари клуб" Враца

Ротация на борда на директорите на "Ротари клуб" Враца се проведе снощи в х-л "Хеус". Новият президент за следващата ротарианска година /1.07.2012.-1.07.2013/ ще е Константин Армянов, вицепрезидент - Иван Пасков, а секретар - Георги Генов.
Девизът на "Ротари интернешънъл" за следващите дванадесет месеца е "Чрез служба към мир".
Гости на ротацията бяха приятелските клубове от Мездра, Монтана, Ботевград и Зайчар, Сърбия. След церемонията по смяна на ръководството бе отслужен водосвет за здраве. Поздрав към присъстващите поднесоха музикантите от "Диана експрес", а представителите на младежката организация "Ротаракт" проведоха традиционната благотворителна томбола.
"Ротари Интернешънъл" представлява асоциация, обединяваща представителите от света на бизнеса и свободните професии, а също и ръководителите на предприятия, желаещи доброволно да участват в акциите за подпомагане в световен мащаб.
По своята същност е неправителствена организация с нестопанска цел, състояща се от разпръснати по целия свят клубове, известни като Ротари клубове. В света има повече от 32 000 клуба, в повече от 200 страни с над 1,2 милиона членове.
Членовете на "Ротари" се стремят да въплътят в своята професионална практика правила на висока етика, всестранно да съдействат за укрепване на мира и взаимоотношенията между хората, да подпомагат развитието на местната общност, без значение от расовите и езикови различия, независимо от пола, националността, философията и религиозните убеждения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар