Бисквитки

понеделник, 16 юли 2012 г.

Кражби


На 16.07.12г., в РУП Враца се е явил 55-годишна жена от  гр. Враца, която е заявила, че от къщата й е извършена кражба на  електрожен. След издирвателни мероприятия, служители на РУП-Враца са установили, че кражбата е извършена от криминално проявеното за кражби лице –Б.М./19г./ от гр. Враца, което   е задържано за 24 часа.  Образувано е дознание.
От тел. 112, в РУП-Б.Слатина е получено съобщение, че неизвестно лице е влязло в жилище на ул.»Х.Димитър», гр. Бяла Слатина.
Установено е, че  след скъсване  на комарник на отворен прозорец, неизвестен извършител е проникнал в жилището, откъдето извършил кражба на  300 лева и ел.печка. Образувано  е дознание.
На 16.07.12г.,  в УП-Борован се е явил 65-годишен мъж от същото село, който заявил, че за времето от 14.07.12 г. до 16.07.12г., от постройка в двора на имота му, неизвестен извършител е откраднал: ъглошлайф, медна лозарска пръскачка, газова горелка и ел. удължители. След ОИМ е установено, че кражбата е извършена от лицето В.Д./42г./ от с.Борован, криминално проявен,  осъждан.
В  РУП-Мездра е получено съобщение за прекъсване на междуселищен съобщителен кабел на разстояние около 2 км. след с. Горна Кремена. На мястото е изпратен полицейски екип, който установил, че  са изкопани 8 дупки в земята, от които  е издърпан  около 90 м. меден многожилен проводник. Образувано  е дознание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар