Бисквитки

петък, 20 юли 2012 г.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ


На 05.07.12г. в РУП-Враца е депозирана жалба от жител на с.Голямо Пещене, в която е заявил, че на 04.07.2012г. около 19.00ч. на центъра в с.Голямо Пещене непознат за него гражданин му е нанесъл побой при което му е причинил средна телесна повреда, изразяваща се в трайно затруднение на движенията на горен ляв крайник.
От проведените ИМ се установи, че извършител на деянието е криминално не проявеният С. И., от с.Голямо Пещене. Преписката ще бъде изпратена на РП-Враца за образуване на ДП.
На 19.07.2012г. в 11.00ч. при извършване на полицейска проверка в дом находящ се в гр. Враца, кв.Кулата, обитаван от Л.Й. се намериха и иззеха три полиетиленови плика със насипен тютюн без акцизен бандерол с общо тегло около един килогра,. От същия е снето сведение и освободен.
По случая е образувана преписка.
На 19.07.12г. в УП”Криводол” е получен сигнал за съхранение на цигари без акцизен бандерол в с.Галатин. От извършената последваща проверка в с.Галатин, в дом, обитаван от Н. Й., се установи, че същия в дома си съхранява 29 кутии с цигари марка „Davidoff-Blue” без акцизен бандерол. Цигарите са иззети с протокол за полицейска проверка а на Н. Й., е съставен АУАН по ЗАДС.

Няма коментари:

Публикуване на коментар