Бисквитки

събота, 3 март 2012 г.

Славия излъга Ботев във Враца

Славия излъга Ботев във Враца
Славия започна пролетния полусезон с победа 1:0 срещу Ботев във Враца. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ бе равностоен, като на момент домакините имаха сериозно превъзходство над своя съперник. „Белите“ обаче успяха да завоюват трите точки след гол на Петър Димитров в 79-а минута.
В 10-а минута Николай Божов бе оставен сам срещу Цветковски, но прати топката високо над вратата. Бранимир Костадинов пък изпусна удобно положение за домакините.
Почивката дойде при нулево равенство, а в началото на втората част Ботев имаха предимство. Удари на Костадинов, Лъчезар Балтанов и Илия Илиев минаха в близост до вратата на Славия, но гол така и не падна. Вместо това в 79-а минута гостите реализираха единствения гол в мача. Юруков напредна отляво и центрира, последва кратко разбъркване в наказателното поле. В крайна сметка топката попадна в Петър Димитров, който от близко разстояние разстреля Цветковски.
В самия край на мача от щаба на Ботев имаха претенции за дузпа. Владинов влезе в съприкосновение с Живко Желев, но реферът Александър Костадинов не посочи бялата точка, а това бе и последната интересна ситуация в двубоя.
В класирането Славия е на пето място с 30 точки, а Ботев е на 11-а позиция с 14.
Гонг

Няма коментари:

Публикуване на коментар