Бисквитки

понеделник, 27 февруари 2012 г.

Предстои форум по превенция на корупцията

На 28 февруари, вторник, от 11.00 часа в Областна администрация-Враца ще се проведе XIII–ти обществен антикорупционен форум „Общинските обществени съвети по превенция на корупцията-необходимост, действия и перспективи“.
Форумът се организира от Областна администрация-Враца и Регионална информационна агенция „Модерна Враца“– гр. Враца и е част от антикорупционната информационна кампания на Областния обществен съвет за превенция на корупцията-Област Враца за 2012 г.
За участие във форума са поканени представители на Дирекция „Главен инспекторат“ при администрацията на Министерски съвет, АДФИ-София, членове на Областния обществен антикорупционен съвет, кметовете на общините от Област Враца и представители на общинските обществени съвети по превенция на корупцията, неправителствени организации и представители на Института за модерни политики –София. От Института за модерни политики ще представят добри практики за взаимодействие на гражданския сектор с местната власт.
Форумът е отворен за граждани, инициативни групи и граждански съвети, които могат да поставят въпросите си по теми, касаещи развитието на общините от Област Враца и по-доброто взаимодействие на гражданите и местната власт.
Елма Глоговска

Няма коментари:

Публикуване на коментар