Бисквитки

четвъртък, 5 май 2011 г.

„Дъга” отпразнува 55 годишнина


Днес в Драматично куклен театър – Враца ръководството и възпитаниците на ЦДГ „Дъга” гр. Враца отпразнуваха 55-та годишнина от създаването на своята детска градина, 35 години от откриването на новата сграда и 5-та годишнина от именуването с името „Дъга”.
На събитието гости бяха Председателят на Общински съвет – Враца – г-жа Малина Николова, Зам.-кмета по социални и хуманитарни дейности в община Враца – д-р Михаил Шарков, Експерти от Регионален инспекторат по образование - Враца, родители, гости, бивши и настоящи преподаватели.
На празника родители и гости се насладиха на изпълненията на малките възпитаници, които представиха спектакъла „Приказна дъга”
В словото си , зам – кмета д-р Шарков поздрави ръководството и възпитаниците с настоящите празници.
„Всеки учител, работил тук е посветил дните си, любовта, професионализма си на благородната мисия да възпитава в децата доброта, интелект и творчество.
Истинската любов в очите на малките деца, благодарността на родителите им и признателността им за майчинската грижа са най-хубавия подарък за днешния празник.
Пожелавам ви здраве, дръзновение и благородство!
Скъпи деца, даваме ви цялата си обич и ви желаем безгрижно детство, много мечти, смях и приятели! –казва още в поздравителния си адрес д-р Шарков.

Няма коментари:

Публикуване на коментар