Бисквитки

понеделник, 14 октомври 2019 г.

С покупка за 4,80 лева се печели GPS часовник в лотарията на НАП

07/10/2019
За информация: Людмила Байчева                 
                                      Тел.:092 66 84 152 

Маргарита Иванова от Враца спечели в лотарията на НАП невероятен премиум мултиспорт GPS часовник с вграден пулсомер с касова бележка на стойност 4,80 лева. Наградата си тя получи лично от г-н Александър Александров - директор на офиса на НАП във Враца.
В третото издание на лотарията на НАП, врачани са регистрирали почти 316159хиляди касови бележки и бележки от ПОС терминал на обща стойност малко над 4 млн. лева. Средно за деветте месеца, от началото на годината един участник, от Врачанска област е регистрирал по 334 касови бележки, а най-големият брой бележки регистрирани от един участник е 20593
Всеки понеделник някой участник печели предметна награда на стойност около 1 000 лева, а 2 000 лева дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. В края на третото издание на Лотарията на НАП 50 000 лева очакват големия късметлия. 
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП. 
През тази година над 60 000 граждани, вече са изтеглили на телефоните си мобилното приложение на НАП, което позволява сканиране на QR кода на всяка касова бележка. Освен да проверят дали е истинска получената касова бележка, те могат да участват и в лотарията по най-лесния начин - чрез използване на бутона за регистрация на касов бон. 
ТД на НАП Велико Търново, Офис Враца 2019Стр. 1 от 1

Няма коментари:

Публикуване на коментар