Бисквитки

понеделник, 20 май 2019 г.

Лов на съкровища

На 18.05 (събота) за 5. поредна година се проведе „Лов на съкровище”, организиран от „Враца софтуер общество”. Темата тази година беше обвързана с култовия сериал „Игра на тронове” по супер популярната фентъзи поредица книги на Джордж Р. Р. Мартин
В Лова тази година взеха участие над 100 човека в 26 отбора, като те трябваше да разгадават древни езици, да преодоляват физически изпитания и да проверяват своята ловкост и сръчност. Терена беше специално подбран и отборите се състезаваха в местността около парк „Хижата”. 
Финишираха 19 отбора. Победители станаха отбор „Семафор” преминали през трасето за 2:25:51 сек., втори станаха отбор „Квото кажеш” с резултат от 2:45:41 сек., а тройката се допълни от отбор „Team Targaryan с време3:00:00 сек. 
Награждаването за поредна година беше проведено в актовата зала на СУ „Козма Тричков”. На него отборите получиха своите награди осигурени от нашите партньори  DextrophobiaПобедителите получиха ваучер за една от техните escape rooms, а класираните на второ и трето място– cards2go интерактивни карти-предизвикателства с мисия.
Наградите бяха връчени от Теодор Костадинов, един от основателите на „Враца софтуер общество” и част от организационния екип на „Лов на съкровище”. 
След края на церемонията по награждаването, всички участници бяха поканени на парти в Гнездото coworking, където заедно да отбележат края на „Лов на съкровище – Зимата дойде”. 
Сдружение „Враца софтуер общество” изказва отново своята благодарност към община Враца за подкрепата при реализиране и на тазгодишния лов, както и на доброволците от Общински ученически съвет – Враца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар