Бисквитки

сряда, 9 май 2018 г.

Детска градина „Европейчета“ отбеляза патронния си празник


Кметът Калин Каменов бе официален гост на патронния празник на Детска градина „Европейчета“, който се отбелязва на 9 май – Деня на Европа. Тържеството започна с химн на България и Европейския съюз.
Кметът на града приветства присъстващите и съобщи, че от месец юни започват строително-ремонтни дейности на детското заведение. Проектът предвижда подмяна на дограмата, външна топлоизолация по фасадите, топлоизолация на покрива, подмяна на отоплителната инсталация, поставяне на енергоспестяващи осветителни тела и благоустрояване на дворното пространство. Стойността на ремонтните работи е в размер на 245 235 лв.
„Преди една година това беше моето обещание към вас. След приключване на ремонтните дейности ще имате съвременна, модерна и енергийно ефективна сграда, в която децата ще имат още по-добри условия. Бъдете здрави и честит празник!“, каза още в приветствието си Калин Каменов.
Празничната програма продължи с много песни и танци, представени от талантливите възпитаници на детското заведение. Директорът на ДГ „Европейчета“ Пламена Цветанова награди с грамоти изявени деца, отличени с призови места на общински, областни, национални и международни конкурси за творческо развитие. Връчени бяха и благодарствени писма на спомоществователи за подпомагане дейността на детското заведение.
На тържеството присъстваха още заместник-кметът Петя Долапчиева, представители на Търговско - промишлената палата – Враца, много родители и гости.

Няма коментари:

Публикуване на коментар