Бисквитки

вторник, 13 март 2018 г.

Новоизбраният кмет на село Градешница Любомир Младенов положи клетва


Новоизбраният кмет на село Градешница Любомир Младенов положи клетва и подписа клетвена декларация днес на извънредна сесия на ОбС Криводол. В началото на заседанието представителят на ОИК – Криводол Ивелина Георгиева връчи удостоверението, с което комисията удостоверява решението за неговия избор. 
Председателят на ОбС – Криводол Петър Комитски пожела успешен мандат на Любомир Младенов.
Народният представител Петя Аврамова заяви увереността си, че новоизбраният кмет на Градешница ще работи с много енергия в полза на хората, живеещи в населеното място. 
„За мен е чест да присъствам на клетвата на новоизбрания кмет на Градешница Любомир Младенов. Желая му да взима верните решения и да не се предава пред никакви трудности. Той трябва да иска, да настоява, а кмета на Община Криводол, както и всички ние сме хората, които трябва да му помагаме”, каза Петя Аврамова.
На извънредното заседание на ОбС – Криводол присъстваха още областният управител на Враца Малина Николова и заместник областният управител Мирослав Комитски.
„Пред Вас са възможностите да реализирате за живеещите в Градешница всичко, което начертахте в предизборната си кампания. Аз Ви го пожелавам от сърце. Този мандат е кратък, но Вие можете да покажете на практика какво всъщност сте решили да направите за Градешница.Не забравяйте никога думите, с които всички избрани застават пред хората за които носят отговорност. Бъдете смел в решенията си и очаквайте нашата подкрепа”, каза областният управител на Враца Малина Николова.
Кандидатът на ПП ГЕРБ Любомир Младенов спечели убедително частичните изборите за кмет на село Градешница, които се проведоха на 25 февруари. На балотажа той победи кандидата на „Синьо единство” Борислав Борисов. Любомир Младенов получи подкрепата на 175 от жителите на Градешница, а за опонента му гласуваха 77 от избирателите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар