петък, 16 март 2018 г.

Конкурс за есе на тема „Моята визия за модерно земеделие“


Организаторите на Първия национален форум на младите фермери (20 април, АУ-Пловдив) обявяват конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“.
Право на участие в конкурса имат всички български студенти от аграрни специалности. Кандидатите трябва да подготвят есе с обем до три страници (1 500 думи), в което да представят визията си за развитие на модерно българско земеделие.
Срок за изпращане на есетата: 10 април 2018 г. на e-mail: rector@au-plovdiv.bg със заглавие: Конкурс-есе „Моята визия за модерно земеделие“ и с включени: име на автора, учебно заведение и данни за контакт.
Класирането и обявяването на победителите ще се състои на 20.04.2018 г. в Аграрен университет - Пловдив в рамките на първия Национален форум на младите фермери.
Победителите в конкурса ще имат възможността да бъдат част от българската делегация на Петия Европейски конгрес на младите фермери в Брюксел през втората половина на 2018 г.
Организатори на Първия национален форум на младите фермери: евродепутат Владимир Уручев, Аграрен университет-Пловдив, Асоциацията на земеделските производители в България и  Националната служба за съвети в земеделието 

Mariya Doncheva
Local Assistant to MEP Vladimir URUTCHEV, EPP/GERB


3000 Vratsa, 2 Democracy Blvd
T: +359 (0) 884 800 031
E-mail: mep.gerb.vratza@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар