Бисквитки

неделя, 4 март 2018 г.

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в Републикански турнир по стрелба „Освобождение“

 . Турнирът се проведе  от 28.02.2018г. до 02.03.2018г за седми пореден път в гр. Бургас и се организира от Спорна Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март, със съдействието на Община  Бургас и Областния управител на област  Бургас. В турнира взеха участие 17 отбора и общо 94  състезатели.
Врачанските стрелци затвърждават мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет. Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов завоюва първото място и взе най- красивия от кристалните плакети, осигурени от организаторите – ОД на МВР Бургас. Женският отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова останаха на секунди от призовата тройка- на четвърто място. Така в комплексното отборно класиране врачани безапелационно спечелиха първото място. 
В индивидуалната надпревара врачани отчетоха пето място при жените на Катя Василева и пето и шесто място при мъжете съответно на Ивайло Флоров и Николай Милушев. 
На нашите стрелци предстои участие в тунира „Величко Величков“ в гр. Плевен в началото на април, а женският отбор ще вземе участие в турнир „ 8-ми март“ на 06 и 07.03.2018г. в гр. София, който е организиран от Главна Дирекция Национална Полиция и за участие са поканени състезатели – жени от МВР, НСО, МО и други охранителни структури .     

Няма коментари:

Публикуване на коментар