Бисквитки

четвъртък, 8 март 2018 г.

Среща-матине по повод Деня на жената организира ПП ГЕРБ – Враца


Много настроение донесе на всички присъстващи срещата-матине,организирана от ПП ГЕРБ – Враца по повод Деня на жената 8-март. На бяло сладко и чаша ликьор бяха поканени дами от всички сфери на обществения живот във Враца и нежната половина от представителите на медиите.
Областният управител Малина Николова поздрави всички дами по повод предстоящия празник.
„Много искрено и топло ви посрещаме днес, на нашето следобедно матине, което посвещаваме на врачанката, както подобни срещи са събирали, обединявали и вдъхновявали нашите майки и баби.
Днес жената еднакво успешно съчетава кариера и семейство и това изисква много време и усилия. Същевременно с това тя трябва да е позитивна, усмихната и жизнерадостна. Радвам се, че сме заедно, за да можем да споделим емоцията от приятния следобед и предстоящия празник”, каза Малина Николова. Тя поздрави всички присъстващи от името на народния представител инж. Петя Аврамова, като предаде пожеланията ѝ за здраве,успех и вдъхновение.
Специален поздрав за всички дами от името на евродепутатът Владимир Уручев поднесе Мария Дончева.
„Освен общоприетите схващания за непреходната красота, очарование, богата душевност и интелект на жената, бих искал да изтъкна вашия безспорен приоритет – Вие сте българки. Няма кътче по света, в което да не се знае, че българките се отличават с интелект, стил, обаяние и завидна красота. За мен българката е олицетворение на живот, развитие, интуиция и хубост”, се казва още в поздравителния адрес.
Етнографът Неда Димитрова представи пред всички присъстващи увлекателни факти за живота на врачанката в миналото. Гостите на срещата-матине успяха да се потопят в атмосферата на отминалата епоха и с песните на Дамска вокална група „Зорница”. Всички дами получиха красиви цветя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар