Бисквитки

вторник, 24 октомври 2017 г.

Злато и сребро от Балканското по ММА в Тирана



Бойци от Врачанският Боен клуб Сила които са част от националният отбор на България по ММА отново се представиха отлично.
Цветомир Тодоров спечели петата си Балканска титла по ММА. Младата надежда на Боен клуб Сила излезе в категория до 61 кг. при юношите където е имаше четирима претендента за титлата. Врачанинът изигра блестящо първата си сеща срещу представител на домакините ,който надигра по точки , но получи тежка контузия в глезена. На финала въпреки контузията си той се изправи устремен за победа срещу друг Албанец който успя да надиграе и така се окичи с петото си  Балканско злато.
Павлин Воденичарски е другият боец от Враца който имаше трима претендента за титлата . Жребият го изпрати директно на финал ,на който той излезе срещу опонент от България. Павлин показа добра игра в три рунда ,но две наказателни точки не му позволиха да спечели срещата. Така Павлин се задоволи с второто място и се окичи с сребърен медал от Балканиадата.
Петото балканско първенство бе определено от президента на Българската федерация по ММА г-н Станислав Недков – Стъки за най-голямото до сега. На този форум мериха сили бойци от пет държави. Българският национален отбор отново успя да спечели отборната купа от петото издание на Балканското първенство по ММА за всички възрастови групи.
16 златни, 7 сребърни, 4 бронзови медали успяха да извоюват бойците ни на Балканското първенство в Тирана ,Албания. България е на първо място на Балканско ниво ‚ на първо място на Европейско ниво и на второ място на Световно ниво .
Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с радост приветстваха своите възпитаници и от другата седмица започват да ги подготвят за следващата изява , която ще се състои в гр. Враца на 26.11.2017г където ще се състои „ Национална ММА купа Леденика“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар