Бисквитки

сряда, 25 октомври 2017 г.

„Ротари клуб“ с ново дарение за МБАЛ „Христо Ботев” - Враца



„Ротари клуб“ във Враца дари днес 6 легла за отделението по неонатология на МБАЛ „Христо Ботев” във Враца. Средствата за тях са събрани по време на ротацията на ръководствата на клубовете от Северозападна България и са в размер на 7 777 лева. Дарението бе връчено на началника на отделението по неонатология д-р Емилия Василева от президента на ротарианците Ивац Митов и секретаря на организацията Юлиян Кирилов.
„С тази инициатива „Ротари клуб“ – Враца заявява безусловната си подкрепа към МБАЛ „Христо Ботев”, гражданите на Враца и хората, които имат нужда от болницата. Това дарение е нашият акт на безусловна съпричастност към бъдещето на болницата”, каза Ивац Митов.
Д-р Емилия Василева благодари за дарението от името на целия колектив на отделението по неонатология.
„Благодаря на „Ротари клуб” – Враца за този дарителски жест, с който претворявате на дело основната идея на организацията за служба на обществото и подобряване качеството на живот. Новите придобивки са изключително ценни за нас. Изказвам дълбоката си признателност за това, че бъдещето на България – нашите деца са Ваш приоритет ”, каза д-р Василева.
„Това е един от хубавите моменти за болницата. Благодаря от името на ръководството на лечебното заведение и от името на най-малките пациенти на МБАЛ „Христо Ботев”, каза д-р Кети Ценова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар