Бисквитки

събота, 21 октомври 2017 г.

Републикански турнир по стрелба с пистолет

Отбора по стрелба на СК „Спартак- Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в шестия пореден Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“, който се проведе от 19.10.2017г. до 20.10.2017г. в гр.Перник.  Турнира се провежда в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и беше открит от  кмета на града д-р Вяра Церовска.  В турнира взеха участие 17 отбора и общо 92 състезатели.
Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов влязоха в почетното класиране класирайки се на трето място. В комплексното класиране СК „Спартак- Враца“ спечели второ място, победител е отбора на  СДВР. В индивидуалната надпревара най добрия ни стрелец при жените - Катя Василева безапелационно спечели медала за първо място. Ивайло Флоров е пети при мъжете а Николай Милушев девети.
Следващото състезание на което Стрелците на СК „Спартак-Враца“ са и организатори е традиционния местен турнир по стрелба с пистолет по случай 08  ноември – Празника на Българската Полиция. Турнира ще се проведе на 10.11.2017г. в стрелбището при УТК „Дъбника“.    
11 прикачени файла

Няма коментари:

Публикуване на коментар