Бисквитки

вторник, 8 ноември 2016 г.

КАРАКАЧАНОВ – НОТЕВ И „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА И ВМРО“ ВТОРА СИЛА В ОБЩИНИТЕ ВРАЦА, МЕЗДРА И ХАЙРЕДИН



Кандидатпрезидентската двойка на Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО Красимир Каракачанов и Явор Нотев се класира втора в три от общините на Област Враца. Във Враца, Мездра и Хайредин, патриотите побеждават кандидатите на ГЕРБ.
„Изказвам дълбока благодарност на всички 16923 граждани от Област Враца, които дадоха подкрепата си за Каракачанов и Нотев. Поздравявам всички колеги от НФСБ, Атака и ВМРО, както и подкрепящите ни Народен съюз, „Защита“, БГ Патриот и „За честта на пагона“, представителите на областния и общинските щабове за добре свършената работа. Резултата ни в областта са сред най-високите на „Обединени патриоти“ в страната. В три от общините Враца, Мездра и Хайредин сме втора политическа сила, а в други две имаме по-високи от средните.
Особено показателни са резултатите в община Враца, където за Каракачанов и Нотев са гласували 8445 или 21,23%. Това са резултати, които са плод на дългогодишните ни усилия, на работоспособността и откровеното и честно отношение към нашите съграждани. Те показват сериозна промяна в политическите нагласи и са залог за бъдещи успехи“, коментира народният представител Красимир Богданов.


Няма коментари:

Публикуване на коментар