Бисквитки

петък, 18 ноември 2016 г.

Мениджър за един ден


 
 За девета поредна година офис на НАП - Враца се включи в инициативата на фондация «Джуниър Ачийвмънт България» - «Мениджър за един ден».
Като компания – домакин, на 17 ноември офис Враца прие четири ученички от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас на «Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство» гр. Враца специалност «Търговски представител». Подборът се извърши след запознаване с публикуваните                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               автобиографии на сайта на фондацията и мотивацията на заявилите  участие да се включат в инициативата кандидати за обявената позиция – директор офис на НАП Враца.                                                
Учениците бяха посрещнати от директора на офиса,                                  който ги въведе в естеството на работа в НАП, а те от своя страна споделиха, че имат желание да се запознаят с дейността на приходната администрация и вярват, че работния ден с висококвалифицираните специалисти от НАП ще бъде изключително полезен за тях. с е се радваме ако о полезна за бъдещата реализация на на младите хораа фондацията и мотивацията им за участие                                                                               
При тържественото връчване на сертификатите, учениците изразиха своята удовлетвореност от споделения работен ден със служителите от офис Враца, а директорът им пожела да станат наши колеги и бъдещи мениджъри, защото НАП има нужда от млади и амбициозни хора като тях.
: Юлия Грънчарова                 

Няма коментари:

Публикуване на коментар