Бисквитки

вторник, 4 октомври 2016 г.

4-ти кръг от ДШ на БФАМС - on road - електро автомодели

В събота и неделя на пистата  в град Сливница   се проведе четвърти кръг от ДШ на БФАМС - on road - електро автомодели. Състезателите от отбора  на СТМК –Враца в състав з.м.с Дамян Петров, Самуил Кулев и Любомир Цветомиров завоюваха един златен и три сребърни медала в следните класове:
Клас 1/10 Electric Stock –деца, Любомир Цветомиров е втори , а след повреда в модела, Самуил Кулев остана на четвърто място. Победител е Кристиян Костадинов от отбора на Кинетик –Русе.
Клас 1/10 Electric Stock, след оспорвана борба в квалификациите първо място и златен медал завоюва з.м.с. Дамян Петров, втори е представителя на Кинетик –Русе Росен Петров, а трети остана Мирослав Русев от отбора на град Левски.
Клас 1/12 Electric сребърен медал завоюва Самуил  Кулев, а победител е Мирослав Русев от гр.Левски.
Клас 1/10 Electric Team        след равностойно съревнование, отбора Дамян –Емил останаха втори и завоюваха сребърни медали, златни медали завоюваха отбора на Петър и Боян.
По същото време другият член на врачанския тим, Марио Вутов взе участие в третия кръг от шампионата на Сърбия – off road - в клас 1/8 бъги, където повреда в двигателя го лиши от златото и остана трети в надпреварата. Сребъреният медал завоюва друг представител на България - Мартин Мартинов от отбора на Асоциация на моделистите.
Следващото състезание в което ще вземат участие състезателите от СТМК –Враца, ще се проведе на 08 и 09 октомври в град Нови Искър, на новоизградена писта, която ще бъде открита по време на турнира

Няма коментари:

Публикуване на коментар