Бисквитки

събота, 28 май 2016 г.

Първи кръг на Държавния шампионат на БФАМС

 На 28 и 29 май 2016. в гр. Банкя на писта "Стелди Еър", ще се проведе Първи кръг на Държавния шампионат  на БФАМС за  радио управляеми модели с висока проходимост /off road/. За състезанието  са заявили участие 36   представители на 6 клуба, членове на БФАМС. Състезанието е организирано от Българската федерация по автомоделен спорт и Асоциация на моделистите - София. 
СТМК-Враца ще вземе участие в първенството със шест състезатели и трима механици: Марио Вутов в клас 1/8 нитро; Дамян Петров в клас 1/5 нитро; Любомир Цветомиров в клас 1/10 електро и 1/5 нитро; Самуил Кулев в клас 1/10 електро и 1/5 нитро; Борис Иванов и Боби Иванов в клас 1/10 и 1/8 електро. Дебют в клас 1/5 ще направят Любомир Цветомиров и Самуил Кулев. Състезателите ще бъдат подпомагани от екип механици в състав : Цветомир Цветомиров, Пламен Вутов и Ивайло Кулев.
Съдии на първенството ще бъдат:Тихомир Илчев и Иванчо Ганчев от БФАМС и Станимир Станев от Асоциация на моделистите - София. 
Първенството в гр. Банкя се оказва и проверка на подготовката на състезателите за участие в предстоящото Международно състезание GP "Леденика"  8-10 юли 2016г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар